Vinerea este clar ziua favorita a tuturor, deoarece este cea care da startul weekendului, relaxarii si/sau petrecerilor, in orice forma ar fi, anunta mult asteptatul timp liber! Desi pentru mine este o zi ca oricare alta, deoarece nu am weekenduri libere, tot simt nevoia sa nu ma duc direct acasa si sa ma relaxez in agitatie. Da, stiu ca suna ciudat pentru multi, dar pe mine agitatia si evenimentele ma relaxeaza, ma deconecteaza si oricat de obosita as fi, starea mea se schimba instant.
Asa ca dupa birou, este foarte posibil sa ma gasiti pe terasa la Costadoro, in Promenada, savurand un pahar cu vinul meu preferat, Alira la fel cum s-a intamplat intr-o vineri 13, cand cei de la Costadoro Coffee Lab au organizat un eveniment ‘pacatos’ pentru diete dar foarte savuros cu degustare de vin Alira, acompaniat de delicioasele macarons ale lui Dragos Ungureanu de la Atelier Cortez.
Ce a fost pe platourile lui Dragos, o nebunie, macarons cu crema de branza si somon, ganache de zmeura si pralinele cu ciocolata, cocos, zmeura pe care le-a montat in direct atat pentru invitatii bloggeri cat si pentru clientii cafenelei. Nu sunt mare fan dulciuri dar incerc sa ma si pastrez la distanta de ele pentru ca dieta 🙂
Insa ma declar vinovata pentru ca nu pot refuza din cand in cand un pahar cu vin bun, romanesc, asa cum este vinul Alira, vin ce provine din localitatile Aliman si Rasova. Că e vorba de Cabernet Sauvignon sau de Fetească Neagră, de Rosé, Tribun sau Cuvée, cand le-am gustat am regăsit în pahar pasiune, dăruire, știință, dar, mai presus de toate, un vin bun.
Asadar, pentru ca nu v-am recomandat prea des locuri din Bucuresti, sa stiti ca terasa Costadoro este preferata mea de ani buni, mi-am sarbatorit si ziua de nastere la ei si doar aici, gasesc cea mai delicioasa bautura din Univers, Cremadoro.
Despre Cremadoro, va povestesc data viitoare ca e prea delicioasa sa nu ii dedic un intreg articol.