
2021 continua sa fie despre skincare si ingrijirea tenului, cu siguranta. Make-up-ul este in continuare important insa simt ca a ajuns sa fie cumva pe locul 2, dat fiind si contextul global.
Acest fapt ma bucura nespus, deoarece in meseria mea am intalnit tipologii si tenuri atat de diferite, care daca ar fi fost ingrijite corespunzator, machiajul s-ar fi aplicat de 100 de ori mai bine. Skincare si make-up sunt o echipa, depind una de cealalta. Imaginati-va ca tenul vostru este o organizatie corporate, make-up este departamentul de sales iar skincare este departamentul de support. Si de cele mai multe ori, make-up are nevoie mai mare de skincare 🙂
Bun, si o sa imi spui “Hai, Madalina, ce mai e de zis despre skincare? E internetul plin de informatii, cat de greu este sa te speli pe fata?”. Well, internetul este plin de informatie, dar exista si foarte multa informatie gresita iar cea corecta, desi toti stim cum si ce sa facem, intalnesc des faptul ca nu se face. Stiu ca in era aceasta a digitalizarii, informatiile pot fi overwhelming insa abordarea mea este una cat se poate de simpla si daca simti ca este potrivita si pentru tine, poti aborda la fel.
Rutina de ingrijire a tenului este ceva ce trebuie sa exista, dar nu este ceva pentru care trebuie sa iti cada dulapul din baie.
Pentru a avea un ten ingrijit corect – asta inseamna conform cu nevoile sale – nu ai nevoie de 24 de produse dimineata si 58 pe timp de seara. Insa, ceva la care eu tin foarte mult si dupa care am observat rezultate wow pe pielea mea, este double cleansing.
Indiferent daca ai purtat azi un machiaj full face, un machiaj mai light sau chiar deloc, tenul tot trebuie sa fie curatat. Chiar te rog sa faci acest experiment! Iesi pe strada fara sa porti make-up si demachiaza-te cand ajungi acasa, priveste discheta si.. lasa-mi un comentariu cum te simti 🙂
Sa folosesti o apa micelara, un lapte sau ulei demachiant este foarte bine, insa ai incercat sa folosesti si un gel/spuma/sapun de curatare pentru ten sau un exfoliant de fata delicat, dupa ce ai indepartat machiajul?
Din nou, eu am ramas surprinsa cand am inceput sa practic acest “double cleansing” la cum arata si se simte fata mea si cat produs si impuritati inca exista dupa simpla demachiere cu apa micelara si dischete/servetele umede demachiante.
Rezultatele intr-adevar uimitoare le-am avut dupa ce am inceput sa folosesc si o perie de curatare a fetei. Dupa ce indepartez machiajul de pe ten cu apa micelara cu discheta demachianta (eu nu folosesc lapte demachiant sau demachiantul de tip balsam ce se topeste si devine un ulei si nici servetele demachiante), cam de 3 ori pe saptamana imi curat tenul cu o spuma de curatare alaturi de Foreo.

Am mai vorbit despre Foreo, il am de cand a aparut in 2016 si il folosesc constant, nu plec nicaieri fara el deoarece pentru mine functioneaza foarte bine si daca trec mai multe zile fara sa il folosesc, deja simt pe ten. Nu recomand folosirea chiar in fiecare seara, but it’s up to you, nu sunt contraindicatii in sensul acesta.
Am ales Foreo Luna deoarece acest produs functioneaza prin pulsatii T sonic, mai exact 8000 de pulsatii pe minut transmise prin perii de silicon fapt ce impiedica formarea si pastrarea bacteriilor fata de o perie obisnuita.
Aceasta este doar alegerea mea, pe parcursul timpului am imbogatit familia Foreo si acum am Luna 2, Luna Play si UFO si planuiesc sa iau si periutele de dinti Foreo.
Indiferent de peria sau dispozitivul pe care il alegi, iti garantez ca vei obtine rezultate imediate si nu te vei mai intoarce la o ingrijire superficiala.
Tu cum iti ingrijesti tenul? Folosesti deja o perie pentru curatarea tenului?
Leave a Reply